Eskimo Eko paistopussi – suomalainen paperinen paistopussi kaikkeen ruoanlaittoon

Eskimo Eko paistopussilla voit hauduttaa, höyryttää ja paistaa. Paistopussi soveltuu kaikkeen ruuanlaittoon kanalle, kalalle, kasviksille ja lihalle. Eskimo Eko paistopusseja on kahta kokoa. S-pussi sopii esimerkiksi kasvisten, pienten lihapalojen ja annoskalapalojen kypsentämiseen. Isossa L-pussissa paistat esimerkiksi joulukinkun, kokonaiset kalat ja vaikka höyrysämpylät.

Suomessa valmistetulle, täysin paperiselle paistopussille on myönnetty Avainlippu-tunnus sekä ympäristöystävällisyydestä kertova Joutsenlippu-merkki. Paperipussi on biohajoava. Paistopussi on valmistettu FSC-sertifioidusta ja täysin kloorivapaasta TCF-paperista. FSC-sertifiointi kertoo tuotteessa käytetyn raaka-aineen vastuullisuudesta. Tuotteen lämmönkesto on max. 220 astetta. Varmista tuotetta käyttäessäsi, ettei se osu uunin vastuksiin tai seiniin.

Eskimo Eko paistopusseja voit ostaa kahdessa koossa:
S – 36 x 27 cm / 6 kpl
L – 60 x 41 cm / 2 kpl

Me olemme parhaita makuja ja ruokaelämyksiä etsivien palveluksessa. Synnytämme ideoita ja työkaluja ruoan valmistamiseen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen sekä keittiön puhdistamiseen. Asiakkaamme näyttävät meille suuntaa parhaiden makuelämysten luomisessa. Haluamme täyttää asiakkaiden odotukset toimimalla vastuullisesti ja tähtäämme ylivoimaiseen asiakaskokemukseen. Lue lisää Vastuullisuus-sivultamme, siitä mitkä vastuullisuusteot teet valitsemalla Eskimo-työvälineitä.

Eskimo Eko paistopussit ovat käytössä monipuolisia

Eskimo Eko paistopussi toimii hyvin höyryttämiseen. Sulje pussi, kypsennä uunissa ja tuotteen oma neste höyrystyy pussin sisään. Paistopussin sisällä maut pysyvät tallella ja raaka-aine pysyy mehukkaana.

Paperinen paistopussi toimii hyvin myös maustamiseen. Raaka-aineet sisään, mausteet perään, sulje, ravista ja kypsennä! Pussissa valmistuu myös rapea leipä. Laita toast pussiin, kypsennä molemmat puolet pannulla, avaa pussi ja nauti.

Eskimo Eko paistopussi soveltuu hyvin maustettujen tuotteiden säilyttämiseen. Voit maustaa tai marinoida raaka-aineita pussissa yön yli, jolloin mausteiden aromit pysyvät pussin sisällä. Pakkaa pussiin eväät tai kääri sen sisään herkullinen ruokalahja.

Ekoeskimo