Yhden pellin ihmeitä -reseptisarjassa esittelemme helppoja reseptejä sesongin raaka-aineista, jotka valmistuvat yhdellä pellillä ja maistuvat herkulliselta.

4 hengelle

1 tlk tomaattimurskaa + ½  tl suolaa ja sokeria + mustapippuria
2 paprikaa
1 keskikokoinen munakoiso
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
suolaa ja mustapippuria
2 tl yrttisekoitusta
400 g jättikatkarapuja
1 sitruuna
200 g vuohenjuustoa
tuoretta basilikaa

Mausta tomaattimurska suolalla, sokerilla ja pippurilla.

Paloittele paprikat, munakoiso ja kesäkurpitsa.

Laita kasvikset pellille ESKIMO®-leivinpaperille ja mausta ne suolalla, pippurilla ja yrttisekoituksella. Kaada tomaattimurska kasvisten päälle tasaisesti.

Paista 225-asteisessa uunissa 45 min, sekoittele välillä.

Sekoita rapuihin tilkka öljyä ja ½ sitruunan mehu. Paloittele vuohenjuusto.

Ota pelti uunista ja laita uunin grillivastukset päälle. Lisää vuohenjuusto ja ravut pellille. Jatka paistamista 3 min grillivastuksilla.

Viimeistele sitruunamehulla ja tuoreella basilikalla.

Ekoeskimo