SEESAMI-SOIJAPAVUT OVAT ERINOMAINEN LISUKE BBQ-HERKUILLE.

Tuoreet vihreät pavut eivät ihmeitä kaipaa. Nämä helpot seesami-soijapavut toimivat erinomaisena lisukkeena vaikkapa korealaisille bbq-herkuille.

VAIKEUSASTE

  • helppo
  • valmistusaika 20 min

AINEKSET

  • 500 g vihreitä papuja
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl soijaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • 1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä

TARJOILU

  • 4 hengelle
  • laktoositon, gluteeniton, vegaaninen, ei sisällä kalaa/äyriäisiä, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa

VALMISTUSOHJEET

  1. Aseta pavut kulhoon ja kaada päälle öljy, soija sekä hienonnetut valkosipulinkynnet.
  2. Mausta soijapavut suolalla ja sekoita. Kaada pavut paistopussiin ja sulje pussi.
  3. Kypsennä paistopussissa 180-asteisessa uunissa n. 15 min, kunnes pavut ovat kypsiä. Ripottele päälle paahdettuja seesaminsiemeniä ja tarjoile.

Ekoeskimo