4 hengelle lisukkeena

300 g ruusukaalia
300 g keltajuurta
2 valkosipulinkynttä raastettuna
80 g voita kuutioituna
2 rkl hunajaa
1 tl fenkolinsiemeniä
1 tl suolaa
0,5 tl chilirouhetta
1 appelsiinin raastettu kuori
2 rkl appelsiinimehua

Lisäksi:
ESKIMO Eko paistopussi, koko S
0,5 granaattiomenan siemenet

Pane uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Leikkaa ruusukaaleista kanta pois ja poista uloimmat lehdet, jos ne ovat huonokuntoiset. Leikkaa veitsellä ruusukaalien kantaosaan noin 1 sentin syvyinen ristiviilto ja puolita isoimmat ruusukaalit tarvittaessa. Siirrä ruusukaalit ESKIMO Eko paistopussiin.

Kuori keltajuuret ja lohko ne noin 6 osaan koosta riippuen ja siirrä ne paistopussiin. Lisää paistopussiin kaikki loput ainekset. Katso, että kaikki ainekset ovat pussissa yhdessä tasossa.

Sulje pussi rullaamalla tiiviisti ja nosta se uunipellin päälle saumapuoli ylöspäin. Kypsennä 20-25 minuuttia. Avaa pussi varovasti ja tarkista kasvisten kypsyys.

Ruusukaalit saavat jäädä keskeltä napakoiksi ja keltajuuriin saa jäädä purutuntumaa. Ripottele päälle granaattiomenan siemenet ja tarjoile heti suoraan paistopussista tai tarjoiluastiasta.

Ekoeskimo