PULLED PORKIN VALMISTAMISEEN PAISTOPUSSI ON TÄYSIN YLIVOIMAINEN VÄLINE, SILLÄ SE PITÄÄ KASSLERIN OMAT MEHUT SISÄLLÄÄN.

Pulled porkin valmistamiseen paistopussi on täysin ylivoimainen väline, sillä se pitää kasslerin omat mehut sisällään. Voit sekoittaa ne paistamisen lopuksi pulled porkin sekaan, jolloin saat lihasta erityisen mehukasta. Tarjoile pulled pork coleslaw-salaatin kera.

VAIKEUSASTE

  • helppo
  • valmistusaika 4-5 h

AINEKSET

  • 3 rkl paprikajauhetta
  • 1 rkl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl chilijauhetta
  • 1 rkl juustokuminaa
  • 1 rkl valkosipulijauhetta
  • 2 tl sipulijauhetta
  • 1 possunniska eli kassler

TARJOILU

  • 4-8 hengelle
  • laktoositon, soijaton, gluteeniton, ei sisällä hernettä, ei sisällä kalaa/äyriäisiä, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa

VALMISTUSOHJEET

  1. Sekoita rubin ainekset, hiero kasslerin pintaan ja kypsennä kassleria paistopussissa ensin 200-asteessa 45 min ja sitten 150-asteessa 3-4 tuntia kunnes niska hajoaa haarukalla painamalla.
  2. Tarjoile esimerkiksi sämpylän välissä coleslaw-salaatin kera.

Ekoeskimo