PARMESAANI-JUUSTOPERUNAT OVAT MUKAVAA VAIHTELUA PERINTEISILLE UUNISSA PAISTETUILLE PERUNOILLE.

Parmesaani-juustoperunat ovat mukavaa vaihtelua perinteisille uunissa paistetuille perunoille. Ne toimivat herkullisena lisukkeena lähes mille tahansa lihalle. Paistopussi tuo makuun juuri sopivaa mehevyyttä.

VAIKEUSASTE

  • helppo
  • valmistusaika 1 h 10 min

AINEKSET

  • 1 kg perunaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 oksaa rosmariinia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 dl raastettua parmesaania
  • suolaa
  • pippuria

TARJOILU

  • 4 hengelle
  • soijaton, gluteeniton, vege, ei sisällä hernettä, ei sisällä kalaa/äyriäisiä, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa

VALMISTUSOHJEET

  1. Pilko perunat ja hienonna valkosipuli sekä rosmariini.
  2. Sekoita kulhossa perunat, valkosipuli, rosmariini, öljy, paprikajauhe ja puolet parmesaaniraasteesta. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kaada juustoperunat paistopussiin ja paista 200-asteisessa uunissa kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1 h).
  4. Ripottele päälle loput parmesaaniraasteet ja tarjoile.

Ekoeskimo