Kaksi ESKIMO® Eko kannellista uunivuokaa

1 prk eli 397 g jääkaappikylmää kondensoitua maitoa
4 dl kuohukermaa
1 tl jauhettua pomeranssinkuorta
0,5 tl jauhettua inkivääriä
0,5 tl jauhettua vaniljaa tai 1 rkl vaniljasokeria
Noin 200 g mämmiä

Lisäksi:
Noin 10 pestyä kumkvattia viipaloituna

Mittaa kondensoitu maito ja kerma kulhoon. Vatkaa yleiskoneella tai sähkövatkaimella pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon pomeranssi, inkivääri ja vanilja. Lusikoi puolet vaahdosta kahden ESKIMO® Eko uunivuoan pohjalle. Notkista mämmi sekoittamalla ja lusikoi sitä vaahdon päälle. Jaa loppu vaahto vuokiin ja lusikoi mämmiä pinnalle. Voit kuvioida pintaa esimerkiksi lusikan varrella. Peitä vuoat kansilla ja nosta jäätelöt pakkaseen vähintään viideksi tunniksi tai mielellään yön yli.

Anna jäätelön pehmentyä huoneenlämmössä noin 10 minuuttia ja lusikoi tarjoilukulhoihin. Viimeistele kumkvatin viipaleilla. Kumkvatit voi syödä kuorineen. ESKIMO® Eko kannellisissa uunivuoissa ruoka on helppo kuljettaa myös tuliaiseksi. Uunivuoan voi hävittää biojätteen mukana ja kannet sopivat muovinkierrätykseen.

Ekoeskimo