VALMISTA LÄMPIMÄT VOILEIVÄT PAISTOPUSSISSA PAISTINPANNULLA

Lämpimät taleggio-voileivät paprikapestolla voit valmistaa kätevästi myös paistopussissa. Pussiin suljettuina leivät saavat tasaisemmin lämpöä ja juusto sulaa nopeammin. Myös pannun pesemisen voi unohtaa. Täyteläisen taleggio-juuston homejuustomainen maku jakoostumus vaativat kylkeensä vahvan makuisen makkaran ja paahdetusta paprikasta valmistettu pesto kruunaa leivän.

VAIKEUSASTE

  • helppo
  • valmistusaika 40 min

AINEKSET

  • 1 paprika
  • 1/2 nippu timjamia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1/2 dl cashewpähkinöitä
  • 1 dl raastettua parmesaania
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 8 siivua hyvää maalaisleipää
  • 300 g taleggio-juustoa
  • 150 g salamimakkaraa
  • voita tai öljyä

TARJOILU

  • 4 hengelle

VALMISTUSOHJEET

  1. Paahda paprika uunissa 250 asteessa kunnes kuori mustuu täysin.

  2. Laita kulhoon ja päällystä kelmulla. Kun paprika on jäähtynyt, hiero palanut kuori pois pinnasta ja poista siemenet sekä kanta.

  3. Aja paprika, timjami, valkosipulit, pähkinät, parmesaani ja oliiviöljy sileäksi tehosekoittimessa.

  4. Laita leivän väliin pestoa, juustoa ja salamia, voitele ulkopinnat voilla tai öljyllä.

  5. Aseta leivät paistopussiin, sulje ja laita pussi kuumaan pannuun.

  6. Paista kunnes leipien pinta ruskistuu ja juusto sulaa. Paistopinta alkaa kyllä näkyä pussin läpi.

Ekoeskimo