KOKONAINEN KALA ON HELPPO KYPSENTÄÄ PAISTOPUSSISSA

Paistopussi on helppo tapa kypsentää kala käsin koskematta. Mausta kokonainen siika sitruunalla ja timjamilla ja kypsennä uunissa paistopussissa. Helppoa ja nopeaa!

VAIKEUSASTE

  • helppo
  • valmistusaika 40 min
  • käytä L-kokoista Eskimo Eko paistopussia

AINEKSET

  • 1 kokonainen siika tai kirjolohi
  • 1 sitruuna
  • 1 ruukku timjamia
  • 2 rkl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä

TARJOILU

  • 4 hengelle
  • laktoositon, gluteeniton, soijaton, ei sisällä hernettä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa

VALMISTUSOHJEET

  1. Poista siian pinnasta suomut veitsen hamarapuolelta.
  2. Mausta kala kauttaaltaan.
  3. Laita leikkuulaudalle Eskimo kartonkinen leikkuualusta. Laita kala leikkuualustalle ja tee viillot kalaan.
  4. Laita viiltoihin  puolitetut sitruunaviipaleet.
  5. Valuta pintaan oliiviöljyä ja timjamia.
  6. Valuta siika alustasta suoraan paistopussiin.
  7. Sulje pussi sauma ylöspäin ja kypsennä 180-asteisessa uunissa 30 min.

Ekoeskimo