Yhden pellin ihmeitä -reseptisarjassa esittelemme helppoja reseptejä sesongin raaka-aineista, jotka valmistuvat yhdellä pellillä ja maistuvat herkulliselta.

4 hengelle

2 pientä fenkolia
4 rosamunda –perunaa
200 g kirsikkatomaatteja
80 g parmankinkkua
2 mozzarella-palloa
tuoretta basilikaa
oliiviöljyä
2 rkl balsamicoa
ripaukset suolaa ja mustapippuria
sokeria

Lisäksi:
ESKIMO® leivinarkki

Lohko fenkolit ja perunat isoon kulhoon. Lisää tilkka öljyä, suolaa ja mustapippuria, kääntele maut sekaisin.

Laita kasvikset pellille ESKIMO® leivinarkille ja paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Lisää pellille tomaatit ja parmankinkkuviipaleet. Jatka paistamista 10 minuuttia.

Vispilöi sekaisin 3 rkl oliiviöljyä, 2rkl balsamicoa sekä ripaukset suolaa, mustapippuria ja sokeria. Kaada kastike vielä lämpimien raaka-aineiden pinnalle. Viimeistele revityllä mozzarellalla ja basilikan lehdillä.

Ekoeskimo