Höyrytetyt kalapalat, kasvikset ja höyrysämpylät

Höyrytetty ruoka ei höyryuunia tarvitse, sillä Eskimo Eko paistopussi ajaa saman asian. Höyrytä pussissa kalaa ja kasviksia tai kypsennä mehevät höyrysämpylät.

Vaikeusaste

  • helppo
  • valmistusaika 40 min
  • käytä S-koon Eskimo Eko paistopussia

Ainekset

Höyrytetyt kasvikset

S-kokoinen pussi

  • 1 nippu kevätporkkanaa
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 200 g broccoliineja

Yrttivoi

  • 100 g voita
  • 1 ruukku persiljaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 tl suolaa

Tarjoilu

  • 4 hengelle
  • laktoositon, gluteeniton, soijaton, vegaaninen, vege, ei sisällä hernettä, ei sisällä kalaa/äyriäisiä, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa

Valmistusohjeet

  1. Laita kaikki yrttivoin aineet monitoimikoneeseen ja sekoita kunnes massa on vihreää (noin 1 min).
  2. Huuhdo kasvikset ja laita ne paistopussiin. Lisää päälle maustevoi ja sulje pussi.
  3. Kypsennä 180-asteisessa uunissa 15 min. Laita pinnalle vielä nokare maustevoita.

Ekoeskimo