Höyrytetyt kalapalat, kasvikset ja höyrysämpylät

Höyrytetty ruoka ei höyryuunia tarvitse, sillä Eskimo Eko paistopussi ajaa saman asian. Höyrytä pussissa kalaa ja kasviksia tai kypsennä mehevät höyrysämpylät.

Vaikeusaste

  • helppo
  • valmistusaika 30 min
  • käytä S-koon Eskimo Eko paistopussia

Ainekset

Höyrytetyt kalapalat

S-kokoinen pussi

  • 1 kirjolohifilee
  • 2 tl suolaa
  • 1 porkkana ohuina lastuina
  • 1 kevätsipuli viipaleina
  • 1/2 ruukkua korianteria
  • 1 rkl seesaminsiemeniä
  • 2 rkl hoisin-kastiketta

Tarjoilu

  • 4 hengelle
  • laktoositon, gluteeniton, ei sisällä hernettä, ei sisällä kananmunaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa kala neljään annospalaan. Mausta kalapalat suolalla.
  2. Laita kalapalat paistopussiin ja sulje saumapuoli alaspäin. Kypsennä 180-asteisessa uunissa 20 min. Avaa pussi ja poista kalan pinnasta nahka.
  3. Lisää pinnalle loput aineet ja viimeistele hoisin-kastikkeella.

Ekoeskimo