FLANK STEAK FAJITASTEN TÄYTTEET SYNTYVÄT NÄPPÄRÄSTI YHDESSÄ PAISTOPUSSISSA.

Flank steak fajitasten täytteet syntyvät näppärästi yhdessä paistopussissa. Muista leikata lihasta mahdollisimman ohuita siivuja, jotta siitä tulee helpommin syötävää.

VAIKEUSASTE

  • keskivaikea
  • valmistusaika 1 h 15 min

AINEKSET

  • 1 limen mehu
  • 1 rkl chilijauhetta
  • 1 rkl juustokuminaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl öljyä
  • suolaa
  • 500 g flank steakia
  • 1 punainen paprika
  • 1 vihreä paprika
  • 1 sipuli
  • 8 tortillaa
  • salsaa
  • guacamolea
  • ranskankermaa
  • tuoretta korianteria

TARJOILU

  • 4 hengelle
  • soijaton, ei sisällä hernettä, ei sisällä kalaa/äyriäisiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa

VALMISTUSOHJEET

  1. Sekoita limemehu, chili, juustokumina, hienonnettu valkosipuli, öljy ja suola.
  2. Voitele flank steak kauttaaltaan marinadilla ja anna maustua esimerkiksi Look by Eskimo paistopussissa 30-60 min.
  3. Viipaloi paprikat ja sipuli, nosta flank steak niiden päälle paistopussiin ja paista 30-40 min 180-asteisessa uunissa.
  4. Viipaloi flank steak ohueksi lihansyitä vasten ja tarjoile liha sekä kasvikset lämmitettyjen tortillojen, salsan, guacamolen, ranskankerman ja tuoreen korianterin kanssa.

Ekoeskimo